Meteen naar de inhoud
Home » Foto tegelstickers

Foto tegelstickers

Wil je je saaie tegelmuur verfraaien? Kies dan voor tegelstickers met je eigen foto of print. Zo geef je binnen no time je badkamer, keuken of wc een nieuwe look. En als erop uitgekeken bent, kan je het makkelijk vervangen.

Wat zijn tegelstickers met foto?

Je hebt ze wel eens gezien in de Xenos of Action: Een pakje vierkante stickers met een motief erop. Dit zijn nu tegelstickers. Deze stickers hebben het formaat van de meest voorkomende muurtegel (15x15cm) en kan je makkelijk op een tegel plakken.

Goede tegelstickers hebben een extra sterke kleeflaag. En om de sticker mooi te laten blijven in een vochtige ruimte, zit er aan de voorkant een beschermlaagje over de print.

Soms kan je ook kiezen voor statische stickers die makkelijker te verwijderen zijn. Stickers met een kleeflaag blijven wel wat beter op hun plek. En ze zijn beter bestand tegen warmte, wat handig is als je ze in de badkamer wilt gebruiken.

Het is ook mogelijk de tegelstickers van een eigen print of foto te voorzien. 

Wat kost een tegelsticker met eigen foto of print?

Een foto op 1 tegelsticker kost vanaf €5,95 per stuk (20x20cm). Maar voor €84,- heb je 20 stickers die samen een oppervlakte van 100x100cm bedekken. Dus hoe meer stickers je afneemt, hoe goedkoper het wordt. Zeker in verhouding tot een foto op keramieke tegels laten bedrukken zijn stickers een stuk goedkoper.

Overzicht aanbieders

Onderstaand een overzicht van aanbieders waar je tegelsticker met je eigen foto of print kan laten maken.

AanbiederPrijs per stickerFormaatAanleverenVerzendkst.
Fotosticker.net€3,95 (15×15)
6,95 (20×20)
15×15 cm / 20×20 cmOnline editorGratis afhalen op 87 locaties
Tegeltjes.com€8,75*15×15 cmOnline editor€3,95
Reclameland.nlAfh. van formaat* (10 stickers voor €25,-)Vanaf 10×10 cm (ook eigen formaat(Online editorGratis
Sticker.nlAfh. van formaat* (10 stickers voor €47,-)Vanaf 10×10 cm (ook eigen formaat)Foto of ontwerp aanleverenGratis
* Kwantum korting: Hoe meer stickers, hoe goedkoper.

Tegelstickers schoonmaken

Tegelstickers kan je gewoon schoonmaken met een sopje met allesreiniger. Bijtende schoonmaakmiddelen en schuursponsjes moet je niet gebruiken. 

Gebruik een zachte doek en wrijf vanuit het midden van de sticker naar de buitenkant. Zo voorkom je dat je de randen los wrijft of de randen beschadigd.